Terug naar de nieuws pagina

Koopzondagen 2020 in Lemmer

29 juni 2020

De winkels in Lemmer mogen op alle zon- en feestdagen open zijn. De tijden verschillen wel. De reguliere winkels hebben permissie van 12.00 tot 17.00 uur. Voor supermarkten en bouwmarkten geldt dat van 8.00 tot 18.00 uur. Alleen op Nieuwjaarsdag zijn ze gesloten.

Check even
Niet alle winkels maken gebruik van deze zondagsopening. Supermarkten en de Karwei wel. Op bezoek bij een speciale winkel? Check voor vertrek even de website daarvan. Dat geldt overigens ook voor de koopavond in Lemmer op vrijdag. Alle openingstijden in Lemmer: https://www.openingstijden.nl/Friesland/Lemmer/

Uitje
Zeker in het hoogseizoen zijn veel winkels vrijwel alle dagen open, inclusief de vrijdagavond. Daarbij biedt het Lemster centrum ook een ruim en origineel aanbod. Nog tijd over na het shoppen? Maak dan het ‘Rondje Dok’ (centrum haven van Lemmer). Kijk daarbij af en toe naar boven, want daar is de meeste historische rijkdom te ontdekken. Pak daarna nog een gezellig terrasje of geniet van iets lekkers en de de mensen en boten die voorbij komen.Alles bij elkaar is dat best een leuk uitje. Thuis nog nagenieten en niets bijzonders in huis? Geen probleem. De supermarkten zijn immers tot laat in de namiddag nog open. Best handig.