Terug naar de agenda pagina

Vuurwerk bij slotfeest Feestweek Lemmer

19 augustus, 2023

Het officiële slotfeest van de Feestweek Lemmer is in 2023 op zaterdag 19 augustus. Ter verhoging van de feestvreugde is er om 22.00 uur een vuurwerkshow, georganiseerd door de kermisexploitanten. Dit is een is populaire avond van jong en oud bij de Lemsters en mensen in de regio rond Lemmer. Het is dan ook een heel gezellige avond.

Huldiging Lemster Skûtsje als SKS-Kampioen
Vorig jaar (2022) was deze zaterdag extra bijzonder. De bemanning van het Lemster skûtsje met veel enthousiasme gehuldigd voor het behalen van de eerste plek van het SKS-Skûtsjesilen. Dit jaar (2023) eindigde het Lemste skûtsje op de tweede plaats in het algemeen klassement. Dat gebeurde door een fantastische, laatste inhaalactie. Ook nu was er een huldiging rond 19.30 uur in de Feesttent op het Schulpen in het centrum van Lemmer.

Amusement in centrum Lemmer
• 11.00 tot 00,00 uur: kermis in centrum Lemmer
• 20.00 tot 00.30 uur: live muziek op overdekt podium op de Schulpen. Programma:  https://www.lemsterwike.nl

Vuurwerk
• Rond 22.00 uur verschijnen veelkleurige sterren boven het centrum van Lemmer. Deze vuurwerkshow is de reden waarom veel kinderen tot laat mogen opblijven. Het vuurwerk is goed te zien in het centrum, vanaf de Willems- en Emmakade, Vuurtorenweg of Buitenhaven. Dit vuurwerk wordt aangeboden door de kermis.