Terug naar de agenda pagina

Rondvaarten Friese Meren vanuit Lemmer

21 juli, 2019   -  

Maak vanaf half juli tot half augustus een vaartocht van twee uur over de Friese Meren vanuit Lemmer. Geniet tussen 14.00 en 16.00 uur van het weidse Friese waterland vanaf de comfortabele rondvaartboot de Toerist VI. De opstapplaats is tegenover Kortestreek 14 in het centrum van Lemmer. Kosten p.p.: € 12,50 volwassene / € 7,50 kind.

Gevarieerd uitje
In de zomer is het extra gezellig in Lemmer. Bij een beetje mooi weer zitten de terrassen vol met mensen die genieten van hun drankje of hapje én de langsvarende boten. Zeker in deze periode zijn vele winkels ook op zondag open. Dus maak van deze rondvaart vanuit Lemmer een leuk gevarieerd uitje. Bekijk wat er te verkennen is in Lemmer op: http://www.hartvanlemmer.nl/bezienswaardigheden-lemmer-op-een-rij/ & actuele activiteiten: https://www.facebook.com/hartvanlemmer/

Data
Deze rondvaarten zijn in 2019 op: 21 en 28 juli of op 11, 18 augustus 2019.
Alle rondvaarten van de Toerist VI staan op: http://www.rondvaartsneek.nl/agenda/#agenda

Kaartverkoop o.a. bij VVV Lemmer locatie: http://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteitenkaart/detail/vvv-lemmer–f658d1ac-9ecf-4bda-bd78-bbf7d86ba554 & VVV Joure of via website: https://www.rondvaartsneek.nl/  & aan boord.

Noot: De Toerist VI. is ook comfortabel en gastvrij voor mensen met rolstoelen/rollators.