Terug naar de agenda pagina

Nieuwjaarsduik Lemmer 2020

1 januari, 2020

De Nieuwjaarsduik Lemmer op 1 januari is inmiddels een traditie. In 2020 is het alweer de achtste editie. Deze vindt plaats op het strand van Lemmer. Rond 13.00 uur is de run naar het water. De Beachclub Lemmer organiseert deze manifestatie. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met de Reddingsbrigade Lemmer en Unox Serieuze Duik.

Frisse start
Veel mensen, jong en ouder, kiezen voor deze frisse start van het nieuwe jaar. Anderen kijken dik ingepakt al huiverend toe. De echte bikkels trotseren daarentegen de vaak zeer kille wind en het ijskoude water van het IJsselmeer. Al riskeren de meesten vooral koude voeten, Maar achteraf kunnen ze trots zijn op hun prestatie en samen komen ze weer bij van de ontbering in de warme atmosfeer van de Beachclub. Dat schept echt een band.

Tijden voor deelnemers (nog even onder voorbehoud)
Om 10.00 uur gaan bij de Beachclub Lemmer de deuren open. Inschrijving start om 12.00 uur. Kosten (waarschijnlijk): € 5,00 p.p. Omkleden kan ook bij zwembad Ny Sudersé. Ook een warme douche na de duik is daar mogelijk. Daarna staat er warme erwtensoep en chocolademelk klaar voor alle dappere duikers.

Info (t.z.t.):
https://www.beachclublemmer.nl/evenementen/ & https://www.facebook.com/beachclublemmer2012