Terug naar de agenda pagina

Nazomermarkten Lemmer in 2020

26 september, 2020

AFGELAST –

Organisatie Postmarkten: “Aangezien er teveel onzekerheden zijn en het risico te groot is in verband met een eventuele opleving van het Covid 19 virus, is er besloten dat wij de markten in Lemmer voor dit jaar ( 5 september en 26 september 2020) moeten annuleren.”


Originele tekst

Op zaterdag 5 september is er van 11.00 tot 18.00 uur is een Nazomerzomermarkt in Lemmer. De kramen staan aan de Korte- en Langestreek langs het water van het Dok, de centrumhaven van Lemmer. Daarna is er nog één op zaterdag 26 september.  (Dit is extra, omdat alle Zomermarkten in Lemmer afgelast zijn.) Zie: http://www.postmarkten.nl/agenda/

Diversiteit
Aan de ‘marktroute’ en iets daarbuiten zijn ook veel interessante winkels, met kleding, snuisterijen en meer. Iets te snoepen uit het vuistje, zoet of hartig? Alles kan. Het is dus leuk om kriskras over straat te slenteren en te zoeken naar de vondst van de dag.

Gezellig
Even een moment van rust tussen al die bedrijvigheid? In Lemmer zijn de terrasjes aan het water zeer populair. Dus pak die vrije stoel en bekijk met iets lekkers voor de neus, al die mensen en boten die voorbij komen.

Organisatie; Post Marktorganisatie, telefoon: 06 20 43 59 34, mail: info@postmarkten.nl