Terug naar de agenda pagina

Mad Science Workshops bij Woudagemaal Lemmer

3 januari, 2020

In de kerstvakantie op vrijdag 27 december 2019 en vrijdag 3 januari 2020 organiseert het Woudagemaal Lemmer spannende workshops voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Op beide dagen is dat van 10.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. De workshops zitten vol proefjes en experimenten.

Aanmelden
Naast een entreeticket voor het Woudagemaal/bezoekerscentrum is zo’n workshop gratis. Graag aanmelden via info@woudagemaal.nl  Per workshop kunnen maximaal 24 kinderen meedoen. Geef daarbij aan op welke dag en welk tijdstip de voorkeur heeft.

Inmiddels kan dat niet meer. Ook de laatste kaarten zijn inmiddels gereserveerd. Volgende keer beter. Volg: https://www.facebook.com/pg/irdfwoudagemaal/

 

Speciaal programma
Eerdere Mad Science workshops bleken een groot succes. Alle proefjes en experimenten hebben iets te maken met de werking van het Woudagemaal. De techniek achter deze stoomreus uit 1920 is namelijk heel bijzonder. Kinderen kunnen zo zelf ervaren hoe water en warmte een machine in beweging kunnen krijgen en water kan verpompen.

Zie: https://www.woudagemaal.nl/agenda