Terug naar de agenda pagina

Locatietheater ‘Verboden Toegang 2.0’ over bedscènes

25 oktober, 2019

Op zaterdag 26 oktober tussen 19.30 en 22.30 uur is in Lemmer het locatietheater ‘Verboden Toegang 2.0’. Het thema is ‘Bedscènes’. Deze tweede editie bevat nieuwe, intieme locaties, bijzondere voorstellingen en deelnemers. Organisator is Keet&Co, alias Caro Agterberg en Marjan van der Wal. Zij werken hiertoe samen met Theatergroep De Hege Fonnen. Net als bij hun andere projecten houden zij ervan het publiek te verrassen. Ook nu staat er een spraakmakend programma op het menu.

Vijf locaties
Verboden Toegang staat voor intiem locatietheater op vijf verschillende plaatsen, waar men normaal niet mag komen. Groepen van vijftien mensen zwerven onder begeleiding van een gids door de straten van Lemmer. Daarbij bezoeken zij locaties met een diversiteit aan theater. Elke voorstelling heeft een diepere laag en voert terug naar de verboden in het leven.

Start & kaarten
Voor deze gelegenheid opent Herberg De Wildeman de deuren en dient als startlocatie. Voor de avond zijn slechts 75 kaarten beschikbaar, á €7,50 bij Primera. (Let op: Doordat liften op diverse locaties ontbreken, is deze voorstelling helaas niet begaanbaar voor mindervaliden. Deelname is op eigen risico.)

Verboden Toegang 2.0 Bedscènes wordt mede mogelijk gemaakt door ‘t Mienskip en VSB Cultuurfonds.

Meer informatie via info@keetenco.com of op www.keetenco.com