Terug naar de agenda pagina

Benefietconcert dirigent Jaap van Zweden, Frysk Jeugd Orkest en Iris Kroes

20 april, 2024

Dirigent Jaap van Zweden treedt zaterdagavond 20 april op met het Frysk Jeugd Orkest en harpiste Iris Kroes. Dit bijzondere concert start om 19.30 uur in de kerkzaal van het Papageno Huis Fryslân te Lemmer. De opbrengst komt ten goede aan deze woonvoorziening voor jongeren met autisme.

Speciaal
Het belooft een unieke muzikale avond te worden. Van Zweden voert het orkest aan bij hun uitvoering van verschillende muziekstukken. Daarnaast geeft de Friese zangeres/harpiste Iris Kroes een speciaal optreden. Bovendien staan er nog een aantal verrassingen op het programma. De presentatie van de avond is in handen van Eric Ennema van Omrop Fryslân.

Bijdrage
Papageno Huis Fryslân ontvangt geen subsidies. Particuliere bijdragen, fondsen en sponsorwerving maken het mogelijk activiteiten voor jongeren met autisme te ontwikkelen en het Papageno Huis draaiende te houden. Zo ook dit benefietconcert.

Bestellen tickets
Tickets voor deze bijzondere avond kosten € 175 (inclusief hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via www.papagenohuisfryslan.nl

• Er zitten nog meer concerten in de pijplijn van het Papageno Huis. Zie: https://www.papagenohuisfryslan.nl/agenda

• Daarnaast zijn er in het Papageno Huis veel andere activiteiten. Volg deze via: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095319586469