Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Tweede webcam Lemmer in 2016

Vanaf mei 2016 is er een tweede webcam actief in het centrum van Lemmer. Deze heeft zicht op de Binnenhaven, Blokjesbrug en Lemstersluis, richting het IJsselmeer.

De eerste webcam met kijk op het Dok is een succes. In de zomer van 2016 stond de stand al op een bezoekersaantal van 100.000. Daarom heeft de Stichting Oud Lemmer er in het voorjaar van 2016 een tweede bijgeplaatst. Zie voor beide webcams: www.webcamlemmer.nl of klik rechts hiernaast.

Deze tweede webcam is mogelijk gemaakt door:
Ondernemers Vereniging Lemmer (OVL), de Vereniging van Bedrijven Lemmer (VvBL)  en de Stichting Horeca Promotie Lemmer (SHPL,)

Technisch aandeel leveren:
Expert Lemmer, Van Rhee Installatietechniek en Groenewold Media. Zij zijn met elkaar verantwoordelijk voor de technische realisatie, bekabeling/bedrading, internet en plaatsing op internet.

Kijk voor actuele activiteiten in Lemmer op:
https://www.facebook.com/hartvanlemmer/ Plaatsing weekagenda 'Wat te doen in Lemmer' elke donderdag.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.Sloeproeien_Lemmer
01 mei

Iepen Frysk Kampioenskip Sloeproeien 2019

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert de watersportvereniging Zevenwolden voor de 24ste keer het Iepen Frysk Kampioenskip Sloeproeien in Lemmer. De teller van het aantal deelnemende teams…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2sluis_Lemmer_bezienwaardigheden
01 mei

Bezienswaardigheden Lemmer op een rij

Lemmer is bovenal een gezellig dorp, waar het fijn wonen en verblijven is. Het biedt veel voor bewoners, bezoekers en toeristen. Daarbij telt Lemmer een aantal bezienswaardigheden…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.