Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Lemmer timmert aan de weg als leukste dorp van Friesland

Via de spannende stemcompetitie van 3FM wint Lemmer in december de titel ‘Leukste dorp van Friesland’. Nu staat dat levensgroot op een billboard op het industrieterrein aan de snelweg A6, ter hoogte van de afrit Lemmer. Dit initiatief past in het kader van de Lemster promotie, onder de naam Hart van Lemmer.

Samenwerking
De realisatie is een voorbeeld van een goede samenwerking binnen Lemmer. Vrijwel iedereen heeft zich er belangeloos voor ingezet. Vervelend is dat de Kerstvakantie en vele stormen de uitvoering van het project vertragen. Dat maakt uiteindelijk niet veel verschil, want het billboard blijft nog wel een tijdje staan.
 
Snelle beslissing
“De beslissing viel razendsnel”, vertelt Nelly Lieuwens, coördinator van Hart van Lemmer. De zondag voor de bekendmaking was de uitslag van de 3FM-stemcompetitie al duidelijk. Die avond benadert zij Benny Dam van het bedrijfsverzamelgebouw Damrak Lemmer, met de woorden: “Jij hebt het frame, ik kan het ontwerpen en wij vragen de twee Lemster ondernemersverenigingen of zij het doek willen betalen. De middag na de uitreiking komt al het positieve antwoord van Sjoerd de Jong (OVL) en Robert Walinga (VvBL). Namens Hart van Lemmer coördineert Astrid Piesaar het project en uiteindelijk pakt Benny Dam zijn hoogwerker om het doek op te hangen.

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

3a_Glemmer Beach 2018_Lemmer
03 augustus

Glemmer Beach Festival in 2019

Het Glemmer Beach Festival 2019 is op het strand van Lemmer van donderdag 22 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Donderdag en vrijdag begint het strandfestival om 18.00…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
KIDS GLEMMER BEACH
02 augustus

Kids Glemmer 2019 op strand Lemmer

Het kinderfeest Kids Glemmer is in 2019 op zondag 25 augustus van 12.00 tot 19.00 uur. Het is al weer het zevende jaar dat kinderen en ouders kunnen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.