Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Zondag-rondvaart Lemmer over Friese Meren

Maak op één van de zondagen vanaf half juli t/m eind augustus een vaartocht van twee uur over de Friese Meren vanuit Lemmer oftewel de Poort van Friesland. Ontdek dit Friese waterland vanaf de comfortabele rondvaartboot de MS Waterspoort. Deze rondvaarten op zondagmiddag zijn in 2018 op: 15, 22 en 29  juli en op: 5, 12, 19 en 26 augustus. Kosten p.p.: € 12,00 volwassene / € 7,00 kind.

Op zondag is het altijd extra gezellig in Lemmer. Bij een beetje mooi weer zitten de terassen vol met mensen die met hun drankje of versnapering genieten van de langsvarende boten. Zeker in deze periode zijn vele winkels geopend. Dus is van deze rondvaart een leuk gevarieerd uitje te maken.

Kaartverkoop bij VVV Lemmer – locatie &openingstijden: https://www.friesland.nl/nl/locaties/534308556/vvv-lemmer & VVV Joure – via website: www.rondvaart-vandijk.nl & aan boord.

Opstapplaats tegenover Kortestreek 14 in Lemmer.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.Lemster Visserijdagen_Lemmer
16 juni

Nieuw evenement in 2018: Visserijdagen Lemmer

De Lemster Visserijdagen is een nieuw, driedaags evenement van 22 t/m 24 juni 2018. Hierbij ligt het accent op de maritieme bedrijvigheid in dit Friese dorp tussen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Fiskerhaven_Lemmer
15 juni

Historische vissersboten hebben eigen plek in Binnenhaven

Fiskerhaven in Lemmer ontwikkelt zich tot museumhaven In de uiterste hoek van de Binnenhaven in centrum Lemmer is de Fiskerhaven, de museumhaven van Lemmer. Daar hebben een…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.