Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Zondag-rondvaart Lemmer over Friese Meren

Maak op één van de zondagen vanaf half juli t/m eind augustus een vaartocht van twee uur over de Friese Meren vanuit Lemmer oftewel de Poort van Friesland. Ontdek 14.00 tot 16.00 uur het Friese waterland vanaf de comfortabele rondvaartboot de MS Waterspoort. Deze rondvaart op zondagmiddag is in 2018 nu nog op 26 augustus. Kosten p.p.: € 12,00 volwassene / € 7,00 kind.

Op zondag is het altijd extra gezellig in Lemmer. Bij een beetje mooi weer zitten de terrassen vol met mensen die genieten van hun drankje of hapje én de langsvarende boten. Zeker in deze periode zijn vele winkels geopend. Dus is van deze rondvaart vanuit Lemmer een leuk gevarieerd uitje te maken.

Kaartverkoop bij VVV Lemmer – locatie: http://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteitenkaart/detail/vvv-lemmer–f658d1ac-9ecf-4bda-bd78-bbf7d86ba554 & VVV Joure – via website: www.rondvaart-vandijk.nl & aan boord.

Opstapplaats tegenover Kortestreek 14 in Lemmer.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw.Wouda-stoom-lemmer
22 januari

Woudagemaal onder stoom in voorjaar 2019

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in 2019 van dinsdag 26 februari tot donderdag de 28ste februari. Dat is in de voorjaarsvakantie in midden & zuid Nederland. Bezoekers zijn…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.klassieke-reddingsboten-lemmer
22 januari

Klassieke reddingboten 2019 in Lemmer

Op vrijdagmiddag 27 en zaterdag 28 september 2019 ligt centrum Lemmer weer vol met klassieke reddingboten. De eigenaren van deze nautische monumenten van de KNRM komen in Lemmer…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.