Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Watersportdag 2019 bij WsV Zevenwolden

Op zaterdag 6 april organiseert de Watersportvereniging Zevenwolden van 11.00 tot 17.00 uur de Watersportdag 2019 in en rond het clubgebouw aan de Plattedijk 2 in Lemmer. Iedereen in Lemmer en omgeving kan zich zo al vroeg in het jaar oriënteren op de mooie dagen op en aan het water. Voor wie zijn uitrusting daartoe wil aanvullen is er op deze dag ook de tweedehands watersportmarkt. Daarnaast zit een Lemster rondvaartje in het pakket. De wedstrijdkotter van de Zevenwolden pendelt tussen het centrum van Lemmer en het clubgebouw langs de zeilroede.

Variatie
De Zevenwolden is een veelzijdige watersportvereniging. Op de Watersportdag komen daarom gevarieerde (water)activiteiten aan bod. Zo is er te zien en te beleven hoe het werkt bij de open-boten-competitie, het jeugdzeilen, sloeproeien, Micro Magic, varen met een rond- of platbodem of de cursussen Vaarbewijs. Piloten varen bezoekers rond met hun stoere ribs. Nog geen geschikte ligplaats voor de boot of en plek om deze te waterlaten? De jachthaven van de Zevenwolden kan dan uitkomst bieden..

Gezelligheid
Info en amusement zijn op deze dag twee kanten van dezelfde medaille. Daarom is er ook een inkijkje wat er gebeurt bij de begeleiding van wedstrijden, w.o. de regels en communicatie op de Zevenwolden-kotter tijdens toonaangevende zeilwedstrijden, zoals Lemmer Ahoy en SKS-Skûtsjesilen. Maar boven alles staat natuurlijk onderlinge band en gezelligheid. Daarvan getuigen hun populaire shanty- en Wivenkoren, die menig feest opfleuren. Deze ontbreken dan ook niet op deze Watersportdag. Voor het vermaak van de kinderen zijn er op deze Watersportdag 2018 nog wat extra attracties, zoals een springkussen of het ‘klompkesilen’.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw.Wouda-stoom-lemmer
30 januari

Woudagemaal onder stoom in voorjaar 2019

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in 2019 van dinsdag 26 februari tot donderdag de 28ste februari. Dat is in de voorjaarsvakantie in midden & zuid Nederland. Bezoekers zijn…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2_kindeen_tulpenveld_
30 januari

Tulpenroute 2019 & gezellig Lemmer

Vanaf medio april tot begin mei 2019 is er weer een bijzondere tulpenroute uitgezet in de Noordoostpolder. Officieel staan de data van 19 april t/m 5 mei…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.