Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Tuff Enuff met band in Hege Fonnen

Op zaterdag 23 maart 2019 speelt vanaf 20.00 uur Tuff Enuff met band in Theater de Hege Fonnen. Lemster muzikant Jan Scheffer en Henk Kuyper treden sinds 1996 op als akoestisch duo onder de naam Tuff Enuff. Hun muziek bestaat uit swingende blues, hits uit de jaren ‘70/80 en eigen repertoire. Dit keer wordt hun specifieke sound aangevuld door Wietze v.d. Meulen op bas en Mark Maas op percussie en cajon.

Jan Scheffer – zang en gitaar 
Jan is een zeer getalenteerde gitarist. Geen muziekstijl is hem vreemd. Al ligt van jongs af aan zijn passie wel bij de blues. Dit leidde tot een opleiding tot gitarist aan het conservatorium, met als voorliefde de combinatie muziek en zang. Hij is een virtuoos muzikant, die de kunst verstaat om emoties in muziek om te zetten.

Henk Kuyper – mondharmonica, zang en gitaar 
Henk heeft een geboren aanleg voor mondharmonica. Hierdoor gebruikt hij het als een volwaardig instrument. Daarnaast speelt hij gitaar en heeft karakteristieke vocale kwaliteiten. Henk koppelt deze drie elementen aan een ervaring van zo’n 35 jaar. Al deze capaciteiten zet hij in voor het succes van Tuff Enuff.

Entree: € 12,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.verlicht_Dok_Lemmer_Kerst
07 december

Lemmer in winters decor

Het hele jaar door zijn er fraaie plaatjes te schieten in het centrum van Lemmer. Tijdens de donkere dagen rond Kerst met al de lichtjes krijgt Lemmer…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
1a.Lemster_Dickens_festijn
19 november

Lemster Dickens Festijn 2018

Het Lemster Dickens Festijn staat gepland op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018. Op zaterdag is iedereen welkom van 16.00 tot 21.00 uur, op zondag van…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.