Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Tuff Enuff met band in Hege Fonnen

Op zaterdag 23 maart 2019 speelt vanaf 20.00 uur Tuff Enuff met band in Theater de Hege Fonnen. Lemster muzikant Jan Scheffer en Henk Kuyper treden sinds 1996 op als akoestisch duo onder de naam Tuff Enuff. Hun muziek bestaat uit swingende blues, hits uit de jaren ‘70/80 en eigen repertoire. Dit keer wordt hun specifieke sound aangevuld door Wietze v.d. Meulen op bas en Mark Maas op percussie en cajon.

Jan Scheffer – zang en gitaar 
Jan is een zeer getalenteerde gitarist. Geen muziekstijl is hem vreemd. Al ligt van jongs af aan zijn passie wel bij de blues. Dit leidde tot een opleiding tot gitarist aan het conservatorium, met als voorliefde de combinatie muziek en zang. Hij is een virtuoos muzikant, die de kunst verstaat om emoties in muziek om te zetten.

Henk Kuyper – mondharmonica, zang en gitaar 
Henk heeft een geboren aanleg voor mondharmonica. Hierdoor gebruikt hij het als een volwaardig instrument. Daarnaast speelt hij gitaar en heeft karakteristieke vocale kwaliteiten. Henk koppelt deze drie elementen aan een ervaring van zo’n 35 jaar. Al deze capaciteiten zet hij in voor het succes van Tuff Enuff.

Entree: € 12,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw.Wouda-stoom-lemmer
30 januari

Woudagemaal onder stoom in voorjaar 2019

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in 2019 van dinsdag 26 februari tot donderdag de 28ste februari. Dat is in de voorjaarsvakantie in midden & zuid Nederland. Bezoekers zijn…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2_kindeen_tulpenveld_
30 januari

Tulpenroute 2019 & gezellig Lemmer

Vanaf medio april tot begin mei 2019 is er weer een bijzondere tulpenroute uitgezet in de Noordoostpolder. Officieel staan de data van 19 april t/m 5 mei…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.