Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Tuff Enuff met band in Hege Fonnen

Op zaterdag 23 maart 2019 speelt vanaf 20.00 uur Tuff Enuff met band in Theater de Hege Fonnen. Lemster muzikant Jan Scheffer en Henk Kuyper treden sinds 1996 op als akoestisch duo onder de naam Tuff Enuff. Hun muziek bestaat uit swingende blues, hits uit de jaren ‘70/80 en eigen repertoire. Dit keer wordt hun specifieke sound aangevuld door Wietze v.d. Meulen op bas en Mark Maas op percussie en cajon.

Jan Scheffer – zang en gitaar 
Jan is een zeer getalenteerde gitarist. Geen muziekstijl is hem vreemd. Al ligt van jongs af aan zijn passie wel bij de blues. Dit leidde tot een opleiding tot gitarist aan het conservatorium, met als voorliefde de combinatie muziek en zang. Hij is een virtuoos muzikant, die de kunst verstaat om emoties in muziek om te zetten.

Henk Kuyper – mondharmonica, zang en gitaar 
Henk heeft een geboren aanleg voor mondharmonica. Hierdoor gebruikt hij het als een volwaardig instrument. Daarnaast speelt hij gitaar en heeft karakteristieke vocale kwaliteiten. Henk koppelt deze drie elementen aan een ervaring van zo’n 35 jaar. Al deze capaciteiten zet hij in voor het succes van Tuff Enuff.

Entree: € 12,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

Ontdek het donker in Lemmer
15 oktober

Avondwandeling Lemmer

Wanneer de ondergaande zon de lucht kleurt en contouren vervagen in het donker, is er in het duister nog een wereld te ontdekken. Dat is de kern…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.nws.strandcross Lemmer
14 oktober

Tweede Strandcross Lemmer

De tweede Strandcross Lemmer is op 26 oktober 2019. In het rulle zand van het Lemster strand gaan honderden motorcrossers weer de competitie met elkaar aan. De…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.