Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Muziek door de tijd in Hege Fonnen Lemmer

Nostalgie kleurt de avond van zaterdag 27 januari 2018 in Theater de Hege Fonnen Lemmer. Daarvoor zorgen vele enthousiaste muzikanten en zangers, zoals Sadwaande, het Remedy Kwintet en Lemsterfolk.

Sadwaande uit Lemmer komt met een mix van volksliederen, evergreens en populaire muziek met Russische, Engelse en Friese liedjes. Sadwaande bestaat uit vier tenoren, twee baritons en twee bassen. Een accordeoniste begeleidt de zangers. 

Remedy Kwintet is ontstaan in Franeker in jaren ’60. De vrienden hebben de draad nu weer opgepakt. Zij spelen nummers van de Beatles, Simon en Garfunkel, Rob de Nijs e.a..

Lemster Folk treedt op met hun Britse folkmuziek, eigen nummers en luisterliedjes. Op deze avond zingen zij ook nieuwe nummers in o.a. het Fries en Engels.

Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.WOUDAGEMAAL_STOOM_©Daniël Hartog
19 maart

Woudagemaal onder stoom in april 2018

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait nu van dinsdag 10 april t/m donderdag 12 april 2018.  Eerder zijn deze uitgesteld vanwege de ijsvorming door de strenge vorst. Daarom deze…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Palaver_Zevenwolden
14 maart

Voorjaar bij WSV de Zevenwolden Lemmer

Ook bij de watersportvereniging de Zevenwolden Lemmer gaat het seizoen 2018 in het voorjaar met een volle agenda van start. Er zijn een aantal bijeenkomsten, waarbij belangstellenden…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.