Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Muziek door de tijd in Hege Fonnen Lemmer

Nostalgie kleurt de avond van zaterdag 27 januari 2018 in Theater de Hege Fonnen Lemmer. Daarvoor zorgen vele enthousiaste muzikanten en zangers, zoals Sadwaande, het Remedy Kwintet en Lemsterfolk.

Sadwaande uit Lemmer komt met een mix van volksliederen, evergreens en populaire muziek met Russische, Engelse en Friese liedjes. Sadwaande bestaat uit vier tenoren, twee baritons en twee bassen. Een accordeoniste begeleidt de zangers. 

Remedy Kwintet is ontstaan in Franeker in jaren ’60. De vrienden hebben de draad nu weer opgepakt. Zij spelen nummers van de Beatles, Simon en Garfunkel, Rob de Nijs e.a..

Lemster Folk treedt op met hun Britse folkmuziek, eigen nummers en luisterliedjes. Op deze avond zingen zij ook nieuwe nummers in o.a. het Fries en Engels.

Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

Dokzicht voor hotel in Lemmer 2016
17 juli

Hotels, pensions, B&B’s Lemmer op ‘n rij

In Lemmer is het gezellig en ook in de omgeving is van alles te beleven. Kijk even op: http://www.hartvanlemmer.nl/evenementen-lemmer/ Maar het kan ook om eenvoudige genoegens gaan, zoals met een drankje op…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.fietsroutes Lemmer
17 juli

Fietsroutes, verhuur en oplaadpunten e-bikes in Lemmer

Te fietsen rondjes vanuit Lemmer (*zie ook diverse links onderaan) Fietsers kunnen vanuit Lemmer vele kanten op. Bovendien is het verblijf in Lemmer een aanrader. Met al…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.