Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Muziek door de tijd in Hege Fonnen Lemmer

Nostalgie kleurt de avond van zaterdag 27 januari 2018 in Theater de Hege Fonnen Lemmer. Daarvoor zorgen vele enthousiaste muzikanten en zangers, zoals Sadwaande, het Remedy Kwintet en Lemsterfolk.

Sadwaande uit Lemmer komt met een mix van volksliederen, evergreens en populaire muziek met Russische, Engelse en Friese liedjes. Sadwaande bestaat uit vier tenoren, twee baritons en twee bassen. Een accordeoniste begeleidt de zangers. 

Remedy Kwintet is ontstaan in Franeker in jaren ’60. De vrienden hebben de draad nu weer opgepakt. Zij spelen nummers van de Beatles, Simon en Garfunkel, Rob de Nijs e.a..

Lemster Folk treedt op met hun Britse folkmuziek, eigen nummers en luisterliedjes. Op deze avond zingen zij ook nieuwe nummers in o.a. het Fries en Engels.

Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

stoomgemaal_lemmer
08 oktober

Woudagemaal onder stoom in herfst 2018

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in de herfstvakantie van 2018 op 23 oktober t/m 25 oktober. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. De speciale rondleidingen voor…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.nw_jazz_in_lemmer
24 september

Jazz in Lemmer seizoen Herfst-Winter 2018/’19

Het seizoen herfst-winter 2018/’19 van 'Jazz in Lemmer' loopt van 7 oktober 2018 tot 7 april 2019. Elke eerste zondag van de maand is er dan van…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.