Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Muziek door de tijd in Hege Fonnen Lemmer

Nostalgie kleurt de avond van zaterdag 27 januari 2018 in Theater de Hege Fonnen Lemmer. Daarvoor zorgen vele enthousiaste muzikanten en zangers, zoals Sadwaande, het Remedy Kwintet en Lemsterfolk.

Sadwaande uit Lemmer komt met een mix van volksliederen, evergreens en populaire muziek met Russische, Engelse en Friese liedjes. Sadwaande bestaat uit vier tenoren, twee baritons en twee bassen. Een accordeoniste begeleidt de zangers. 

Remedy Kwintet is ontstaan in Franeker in jaren ’60. De vrienden hebben de draad nu weer opgepakt. Zij spelen nummers van de Beatles, Simon en Garfunkel, Rob de Nijs e.a..

Lemster Folk treedt op met hun Britse folkmuziek, eigen nummers en luisterliedjes. Op deze avond zingen zij ook nieuwe nummers in o.a. het Fries en Engels.

Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.Nieuwjaarsduik_Lemmer
06 december

Nieuwjaarsduik Lemmer 2018

De Nieuwjaarsduik Lemmer op 1 januari is inmiddels een traditie. Net als de Beachclub Lemmer bestaat deze winterse duik in 2018 vijf jaar. Niet zo verwonderlijk, want…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
2de.Dickens Festijn Lemmer
23 november

Fries Dickens Festijn Lemmer 2017

Het Dickens Festijn Lemmer 2017 staat op de rol voor vrijdagmiddag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december. Vorig jaar was het eerste Friese Dickens Festijn Lemmer…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.