Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Kinderboekenweek bibliotheek Lemmer

De Kinderboekenweek in de bibliotheek Lemmer is van woensdag 2 oktober t/m zondag 13 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Dat start met een feestelijke opening op woensdag om 15.00 uur. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom bij deze opening. De toegang is gratis, aanmelden niet nodig.

Reis mee
De Kinderboekenweek 2019 gaat over vervoersmiddelen. Onder het motto ‘Reis mee!’ gaan we op reis in kinderboeken. Met een boek kan een kind elke reis maken die hij of zij wil, in elk willekeurig voertuig. Van een rondje buurt op de step maken tot aan een ruimtereis door het heelal, helemaal alleen of samen.

Voertuig bouwen
Daar blijft het niet bij. In de bibliotheek Lemmer zijn verschillende activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, De kinderen staan ook voor de uitdaging om samen een enorm voertuig te bouwen.

Kijk op: https://www.bmf.nl/agenda/kbwjoure.html

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

Ontdek het donker in Lemmer
15 oktober

Avondwandeling Lemmer

Wanneer de ondergaande zon de lucht kleurt en contouren vervagen in het donker, is er in het duister nog een wereld te ontdekken. Dat is de kern…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.nws.strandcross Lemmer
14 oktober

Tweede Strandcross Lemmer

De tweede Strandcross Lemmer is op 26 oktober 2019. In het rulle zand van het Lemster strand gaan honderden motorcrossers weer de competitie met elkaar aan. De…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.