Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jazz in Lemmer december met Quatre Tickets

Quatre Tickets speelt op zondagmiddag 2 december 2018 van 16.30 tot 18.30 op het podium van Jazz in Lemmer bij Eetcafé Lange Piet in Lemmer centrum. De entree bedraagt 5,-, verrekend via de consumptiebon. Honger rond etenstijd? De keuken is ook open.

Gipsy Jazz & chansons
Quatre Tickets speelt swingende gipsy jazz, in de traditie van de Hot Club de France, het vermaarde ensemble van violist Stéphane Grappelli en gitarist Django Reinhardt. Dit genre muziek is nog altijd springlevend, zoals ook blijkt uit de populariteit van het Rosenberg Trio.

De energieke gipsy-nummers worden smaakvol afgewisseld met Franse chansons van zangeres Inge Alberts, Zij en Quatre Tickets vormen een formidabele combinatie.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

Visserijdagen Lemmer
04 juni

Visserijdagen Lemmer 2019

De Lemster Visserijdagen 2019 zijn op 21, 22 en 23 juni. Bij dit driedaagse evenement ligt het accent op de maritieme bedrijvigheid in dit Friese dorp tussen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2sluis_Lemmer_bezienwaardigheden
04 juni

Bezienswaardigheden Lemmer op een rij

Lemmer is bovenal een gezellig dorp, waar het fijn wonen en verblijven is. Het biedt veel voor bewoners, bezoekers en toeristen. Daarbij telt Lemmer een aantal bezienswaardigheden…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.