Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jazz in Lemmer december met Quatre Tickets

Quatre Tickets speelt op zondagmiddag 2 december 2018 van 16.30 tot 18.30 op het podium van Jazz in Lemmer bij Eetcafé Lange Piet in Lemmer centrum. De entree bedraagt 5,-, verrekend via de consumptiebon. Honger rond etenstijd? De keuken is ook open.

Gipsy Jazz & chansons
Quatre Tickets speelt swingende gipsy jazz, in de traditie van de Hot Club de France, het vermaarde ensemble van violist Stéphane Grappelli en gitarist Django Reinhardt. Dit genre muziek is nog altijd springlevend, zoals ook blijkt uit de populariteit van het Rosenberg Trio.

De energieke gipsy-nummers worden smaakvol afgewisseld met Franse chansons van zangeres Inge Alberts, Zij en Quatre Tickets vormen een formidabele combinatie.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw.Wouda-stoom-lemmer
30 januari

Woudagemaal onder stoom in voorjaar 2019

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in 2019 van dinsdag 26 februari tot donderdag de 28ste februari. Dat is in de voorjaarsvakantie in midden & zuid Nederland. Bezoekers zijn…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2_kindeen_tulpenveld_
30 januari

Tulpenroute 2019 & gezellig Lemmer

Vanaf medio april tot begin mei 2019 is er weer een bijzondere tulpenroute uitgezet in de Noordoostpolder. Officieel staan de data van 19 april t/m 5 mei…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.