Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jaarmarkt Lemmer 2018

De Jaarmarkt Lemmer 2018 is op donderdag 23 augustus van 10.00 tot 18.00 uur in centrum Lemmer. Deze grote Jaarmarkt Lemmer beslaat het van merendeel van het historische centrum van Lemmer. De meeste kramen staan namelijk langs het Dok, het doorgaande vaarwater tussen IJsselmeer en Friese Meren. In de namiddag arriveren de IFKS-skûtsjes voor hun drukbezochte wedstrijden in de baai van Lemmer. Dat start op vrijdag 24 augustus. Op zaterdag is de finale met de intocht en huldiging van de winnaars.

Dat betekent lekker slenteren langs de kramen met een divers aanbod. Kijk of er iets te scoren is. En.., zoek daarna de verdiende rust. Er zijn in centrum Lemmer genoeg gezellige terrassen om eens rustig te bekijken wat er zoal voorbij komt, lopend en varend.

Inschrijven standhouders bij organisator Postmarkten: http://www.postmarkten.nl/inschrijven/

Overnachten & eten in Lemmer
http://www.hartvanlemmer.nl/hotels-pensions-bbs-lemmer-op-n-rij/
http://www.hartvanlemmer.nl/restaurants-in-lemmer-op-een-rij/

Kijk voor actuele activiteiten ook op: https://www.facebook.com/hartvanlemmer/ Elke donderdag plaatsing weekagenda 'Wat te doen in Lemmer'.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw.Wouda-stoom-lemmer
30 januari

Woudagemaal onder stoom in voorjaar 2019

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait in 2019 van dinsdag 26 februari tot donderdag de 28ste februari. Dat is in de voorjaarsvakantie in midden & zuid Nederland. Bezoekers zijn…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.2_kindeen_tulpenveld_
30 januari

Tulpenroute 2019 & gezellig Lemmer

Vanaf medio april tot begin mei 2019 is er weer een bijzondere tulpenroute uitgezet in de Noordoostpolder. Officieel staan de data van 19 april t/m 5 mei…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.