Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jaarmarkt Lemmer 2018

De Jaarmarkt Lemmer 2018 is op donderdag 23 augustus van 10.00 tot 18.00 uur in centrum Lemmer. Deze grote Jaarmarkt Lemmer beslaat het van merendeel van het historische centrum van Lemmer. De meeste kramen staan namelijk langs het Dok, het doorgaande vaarwater tussen IJsselmeer en Friese Meren. In de namiddag arriveren de IFKS-skûtsjes voor hun drukbezochte wedstrijden in de baai van Lemmer. Dat start op vrijdag 24 augustus. Op zaterdag is de finale met de intocht en huldiging van de winnaars.

Dat betekent lekker slenteren langs de kramen met een divers aanbod. Kijk of er iets te scoren is. En.., zoek daarna de verdiende rust. Er zijn in centrum Lemmer genoeg gezellige terrassen om eens rustig te bekijken wat er zoal voorbij komt, lopend en varend.

Inschrijven standhouders bij organisator Postmarkten: http://www.postmarkten.nl/inschrijven/

Overnachten & eten in Lemmer
http://www.hartvanlemmer.nl/hotels-pensions-bbs-lemmer-op-n-rij/
http://www.hartvanlemmer.nl/restaurants-in-lemmer-op-een-rij/

Kijk voor actuele activiteiten ook op: https://www.facebook.com/hartvanlemmer/ Elke donderdag plaatsing weekagenda 'Wat te doen in Lemmer'.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.verlicht_Dok_Lemmer_Kerst
07 december

Lemmer in winters decor

Het hele jaar door zijn er fraaie plaatjes te schieten in het centrum van Lemmer. Tijdens de donkere dagen rond Kerst met al de lichtjes krijgt Lemmer…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
1a.Lemster_Dickens_festijn
19 november

Lemster Dickens Festijn 2018

Het Lemster Dickens Festijn staat gepland op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018. Op zaterdag is iedereen welkom van 16.00 tot 21.00 uur, op zondag van…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.