Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jaarmarkt Lemmer 2018

De Jaarmarkt Lemmer 2018 is op donderdag 23 augustus van 10.00 tot 18.00 uur in centrum Lemmer. Deze grote Jaarmarkt Lemmer beslaat het van merendeel van het historische centrum van Lemmer. De meeste kramen staan namelijk langs het Dok, het doorgaande vaarwater tussen IJsselmeer en Friese Meren. In de namiddag arriveren de IFKS-skûtsjes voor hun drukbezochte wedstrijden in de baai van Lemmer. Dat start op vrijdag 24 augustus. Op zaterdag is de finale met de intocht en huldiging van de winnaars.

Dat betekent lekker slenteren langs de kramen met een divers aanbod. Kijk of er iets te scoren is. En.., zoek daarna de verdiende rust. Er zijn in centrum Lemmer genoeg gezellige terrassen om eens rustig te bekijken wat er zoal voorbij komt, lopend en varend.

Inschrijven standhouders bij organisator Postmarkten: http://www.postmarkten.nl/inschrijven/

Overnachten & eten in Lemmer
http://www.hartvanlemmer.nl/hotels-pensions-bbs-lemmer-op-n-rij/
http://www.hartvanlemmer.nl/restaurants-in-lemmer-op-een-rij/

Kijk voor actuele activiteiten ook op: https://www.facebook.com/hartvanlemmer/ Elke donderdag plaatsing weekagenda 'Wat te doen in Lemmer'.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

Dokzicht voor hotel in Lemmer 2016
17 juli

Hotels, pensions, B&B’s Lemmer op ‘n rij

In Lemmer is het gezellig en ook in de omgeving is van alles te beleven. Kijk even op: http://www.hartvanlemmer.nl/evenementen-lemmer/ Maar het kan ook om eenvoudige genoegens gaan, zoals met een drankje op…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.fietsroutes Lemmer
17 juli

Fietsroutes, verhuur en oplaadpunten e-bikes in Lemmer

Te fietsen rondjes vanuit Lemmer (*zie ook diverse links onderaan) Fietsers kunnen vanuit Lemmer vele kanten op. Bovendien is het verblijf in Lemmer een aanrader. Met al…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.