Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Jaarmarkt Lemmer 2018

De Jaarmarkt Lemmer 2018 is op donderdag 23 augustus van 10.00 tot 18.00 uur in centrum Lemmer. Deze grote Jaarmarkt Lemmer beslaat het van merendeel van het historische centrum van Lemmer. De meeste kramen staan namelijk langs het Dok, het doorgaande vaarwater tussen IJsselmeer en Friese Meren. In de namiddag arriveren de IFKS-skûtsjes voor hun drukbezochte wedstrijden in de baai van Lemmer. Dat start op vrijdag 24 augustus. Op zaterdag is de finale met de intocht en huldiging van de winnaars.

Dat betekent lekker slenteren langs de kramen met een divers aanbod. Kijk of er iets te scoren is. En.., zoek daarna de verdiende rust. Er zijn in centrum Lemmer genoeg gezellige terrassen om eens rustig te bekijken wat er zoal voorbij komt, lopend en varend.

Inschrijven standhouders bij organisator Postmarkten: http://www.postmarkten.nl/inschrijven/

Overnachten & eten in Lemmer
http://www.hartvanlemmer.nl/hotels-pensions-bbs-lemmer-op-n-rij/
http://www.hartvanlemmer.nl/restaurants-in-lemmer-op-een-rij/

Kijk voor actuele activiteiten ook op: https://www.facebook.com/hartvanlemmer/ Elke donderdag plaatsing weekagenda 'Wat te doen in Lemmer'.

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.nw_jazz_in_lemmer
24 september

Jazz in Lemmer seizoen Herfst-Winter 2018/’19

Het seizoen herfst-winter 2018/’19 van 'Jazz in Lemmer' loopt van 7 oktober 2018 tot 7 april 2019. Elke eerste zondag van de maand is er dan van…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Fries Hoek Race Lemmer
10 september

Friese Hoek Race 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 organiseert WSV de Zevenwolden in Lemmer weer de traditionele Friese Hoek Race. Dit is het laatste, grote zeilmanifestatie van het…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.