Menu
Dit bericht is geplaatst op Bookmark the permalink.

Dinsdag-rondvaart Lemmer over Friese Meren

Bekijk Friesland eens vanaf het water en maak op dinsdag een vaartocht van twee uur over de Friese Meren vanuit Lemmer, met recht de Poort van Friesland. De comfortabele MS Waterspoort maakt deze rondvaart in 2018 op vier dinsdagen in juli van 13.00 tot 15.00 uur op de data: 10, 17, 24 en 31 juli. Kosten p.p.: € 12,00 volw./ € 7,00 kind.

Deze dinsdagtrip over de Friese wateren kan ook gemaakt worden als Pannekoekentocht. Allerlei lekkers staat dan klaar om de pannekoeken feestelijk te versieren. Prijs: € 21,00 volwassene  € 15,00 kind (= entree incl. onbeperkt pannenkoek eten)

Kaartverkoop bij VVV Lemmer – locatie &openingstijden: https://www.friesland.nl/nl/locaties/534308556/vvv-lemmer & VVV Joure – via website: www.rondvaart-vandijk.nl & aan boord.

Opstapplaats tegenover Kortestreek 14 in Lemmer. 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.Lemster Visserijdagen_Lemmer
16 juni

Nieuw evenement in 2018: Visserijdagen Lemmer

De Lemster Visserijdagen is een nieuw, driedaags evenement van 22 t/m 24 juni 2018. Hierbij ligt het accent op de maritieme bedrijvigheid in dit Friese dorp tussen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Fiskerhaven_Lemmer
15 juni

Historische vissersboten hebben eigen plek in Binnenhaven

Fiskerhaven in Lemmer ontwikkelt zich tot museumhaven In de uiterste hoek van de Binnenhaven in centrum Lemmer is de Fiskerhaven, de museumhaven van Lemmer. Daar hebben een…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.