Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Eerste editie Culihoppen Lemmer

Ontdek Culinair Lemmer op zondag 11 maart van 12.30 tot 17.30 uur tijdens Culihoppen 2018.  Lemmer is meer dan een mooi en gezellig watersportdorp in de zomer. Het historische dorp dankt zijn internationale aantrekkingskracht ook aan de leuke winkeltjes langs het water en een grote variatie aan restaurants en eetcafés. Bovendien ligt Lemmer direct aan de A6, van Noord-Nederland naar Amsterdam.

Culinair hoppen langs acht restaurants in Lemmer
Er doen acht Lemster restaurants mee aan deze ‘Culitour’. Dat zijn: Brasserie No.14, de Baai van Lemmer, La Gondola, Beachclub Lemmer, Bistro Ald Lemmer, Restaurant Centrum, Eetcafé Lange Piet en PizzaLovers. De restaurants serveren allen een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn of bier. Dat gebeurt op vertoon van een passe-partout en bijgeleverd polsbandje. Een non-alcoholische versnapering is natuurlijk ook mogelijk. (Kijk ook op de facebookpagina's van de restaurants.)

Passe-partouts Culihoppen Lemmer
De passe-partouts zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. Graag voor 7 maart a.s. bestellen via https://www.culihoppen.nl/bestel-tickets.  Op 11 maart is de start bij het aangekruiste, eerste restaurant. Daarna zijn de overige restaurants in eigen, willekeurige volgorde te bezoeken. Wel even eraan denken. Meld je aan een kwartier voor de slottijd van 17.30 uur bij het laatste restaurant van dit Culihoppen Lemmer. 

Hoe werkt Culihoppen: https://www.culihoppen.nl/culihoppen &

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.WOUDAGEMAAL_STOOM_©Daniël Hartog
19 maart

Woudagemaal onder stoom in april 2018

Werelderfgoedmonument Woudagemaal Lemmer draait nu van dinsdag 10 april t/m donderdag 12 april 2018.  Eerder zijn deze uitgesteld vanwege de ijsvorming door de strenge vorst. Daarom deze…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Palaver_Zevenwolden
14 maart

Voorjaar bij WSV de Zevenwolden Lemmer

Ook bij de watersportvereniging de Zevenwolden Lemmer gaat het seizoen 2018 in het voorjaar met een volle agenda van start. Er zijn een aantal bijeenkomsten, waarbij belangstellenden…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.