Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Eerste editie Culihoppen Lemmer

Ontdek Culinair Lemmer op zondag 11 maart van 12.30 tot 17.30 uur tijdens Culihoppen 2018.  Lemmer is meer dan een mooi en gezellig watersportdorp in de zomer. Het historische dorp dankt zijn internationale aantrekkingskracht ook aan de leuke winkeltjes langs het water en een grote variatie aan restaurants en eetcafés. Bovendien ligt Lemmer direct aan de A6, van Noord-Nederland naar Amsterdam.

Culinair hoppen langs acht restaurants in Lemmer
Er doen acht Lemster restaurants mee aan deze ‘Culitour’. Dat zijn: Brasserie No.14, de Baai van Lemmer, La Gondola, Beachclub Lemmer, Bistro Ald Lemmer, Restaurant Centrum, Eetcafé Lange Piet en PizzaLovers. De restaurants serveren allen een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn of bier. Dat gebeurt op vertoon van een passe-partout en bijgeleverd polsbandje. Een non-alcoholische versnapering is natuurlijk ook mogelijk. (Kijk ook op de facebookpagina's van de restaurants.)

Passe-partouts Culihoppen Lemmer
De passe-partouts zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. Graag voor 7 maart a.s. bestellen via https://www.culihoppen.nl/bestel-tickets.  Op 11 maart is de start bij het aangekruiste, eerste restaurant. Daarna zijn de overige restaurants in eigen, willekeurige volgorde te bezoeken. Wel even eraan denken. Meld je aan een kwartier voor de slottijd van 17.30 uur bij het laatste restaurant van dit Culihoppen Lemmer. 

Hoe werkt Culihoppen: https://www.culihoppen.nl/culihoppen &

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.Lemster Visserijdagen_Lemmer
16 juni

Nieuw evenement in 2018: Visserijdagen Lemmer

De Lemster Visserijdagen is een nieuw, driedaags evenement van 22 t/m 24 juni 2018. Hierbij ligt het accent op de maritieme bedrijvigheid in dit Friese dorp tussen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.Fiskerhaven_Lemmer
15 juni

Historische vissersboten hebben eigen plek in Binnenhaven

Fiskerhaven in Lemmer ontwikkelt zich tot museumhaven In de uiterste hoek van de Binnenhaven in centrum Lemmer is de Fiskerhaven, de museumhaven van Lemmer. Daar hebben een…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.