Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Aftrap gezamenlijke promotie van Lemmer op internet

Aftrap gezamenlijke promotie van Lemmer op internet
Het Lemster internetbureau Tickles heeft vorige week de website www.hartvanlemmer.nl online gezet. Facebook en Twitter draaiden al een tijdje. Dit maakt deel uit van een plan voor de dorpspromotie van Lemmer, onder de naam Hart van Lemmer. Uitgangspunt is om initiatieven en activiteiten binnen het dorp te bundelen en deze gezamenlijk te presenteren aan mensen in de ruime regio en de toerist.

Paraplu
Het logo Hart van Lemmer dient als paraplu voor de promotie van Lemmer. Op internet gaat het vooral om de vindbaarheid van het dorp, opdat bezoekers weten wat Lemmer biedt en wat er zoal te doen is.

Uitbouw
Digitaal mag Hart van Lemmer dan op de kaart staan. Er is nog veel te doen aan de verdere invulling. Maar het begin is er.

Foto van de internetgroep: vlnr: Sipke de Haan, Astrid Piesaar, Nelly Lieuwens, Jens Jens Kooijenga, Mirko Zecevic

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

3a_Glemmer Beach 2018_Lemmer
03 augustus

Glemmer Beach Festival in 2019

Het Glemmer Beach Festival 2019 is op het strand van Lemmer van donderdag 22 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Donderdag en vrijdag begint het strandfestival om 18.00…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
KIDS GLEMMER BEACH
02 augustus

Kids Glemmer 2019 op strand Lemmer

Het kinderfeest Kids Glemmer is in 2019 op zondag 25 augustus van 12.00 tot 19.00 uur. Het is al weer het zevende jaar dat kinderen en ouders kunnen…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.