Menu
Dit bericht is geplaatst op in de categorie Lemmer in het nieuws

Aftrap gezamenlijke promotie van Lemmer op internet

Aftrap gezamenlijke promotie van Lemmer op internet
Het Lemster internetbureau Tickles heeft vorige week de website www.hartvanlemmer.nl online gezet. Facebook en Twitter draaiden al een tijdje. Dit maakt deel uit van een plan voor de dorpspromotie van Lemmer, onder de naam Hart van Lemmer. Uitgangspunt is om initiatieven en activiteiten binnen het dorp te bundelen en deze gezamenlijk te presenteren aan mensen in de ruime regio en de toerist.

Paraplu
Het logo Hart van Lemmer dient als paraplu voor de promotie van Lemmer. Op internet gaat het vooral om de vindbaarheid van het dorp, opdat bezoekers weten wat Lemmer biedt en wat er zoal te doen is.

Uitbouw
Digitaal mag Hart van Lemmer dan op de kaart staan. Er is nog veel te doen aan de verdere invulling. Maar het begin is er.

Foto van de internetgroep: vlnr: Sipke de Haan, Astrid Piesaar, Nelly Lieuwens, Jens Jens Kooijenga, Mirko Zecevic

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Uit dezelfde categorie

a.test_Ahoy
04 mei

Lemmer Ahoy 2019 eerste grote wedstrijd skûtsjesilen

Lemmer Ahoy 2019 is vanaf Hemelvaartsdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni 2019. Dit wordt de 37ste editie, georganiseerd door WSV de Zevenwolden. Het IJsselmeer en de…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail
a.zomermarkt
03 mei

Data Zomermarkten Lemmer 2019

Ook in 2019 zijn er weer een aantal gezellige Zomermarkten in Lemmer centrum. De vele kramen bieden een breed assortiment. Zij staan langs het water van het Dok,…

FacebookGoogle+TwitterPinterestLinkedInEmail

Copyright © 2013 - Hart van Lemmer - Realisatie: Tickles B.V.